1 - Workshop Symbolic Coaching – Dansen met de Archetypen : "de innerlijke sjamaan"

- Nieuwe data volgen -

2 - Workshop Symbolic Coaching - "de Munay-Ki" : > Munay-Ki pagina

- 01 & 02 december 2012 -> - online inschrijven

________________________________________

1 - DANSEN MET DE ARCHETYPES (De innerlijke Sjamaan) - Workshop gericht tot coaches, trainers, counselors, therapeuten, dansers van het leven..iedereen dus

Tweetalige workshop in NL en FR... met een minimum aan woorden.

- Nieuwe data volgen - online inschrijven

Een uitnodiging om een unieke , complete ervaring mee te maken dankzij een krachtige alchemie van verschillende technieken. Een reis in jezelf gesteund door de milde blik van anderen.

Dit tweetalige weekend staat open voor iedereen en zal een minimum van woorden en een maximum aan ervaringen meebrengen via de archetypes Vuur, Water, Lucht en Aarde

Daniëlle De Wilde: "Deze workshop staat open voor elkeen die een versnelling wil in persoonlijke groei, en richt zich ook tot trainers, coaches, leidinggevenden,professionals of therapeuten die hun palet willen vergroten met krachtige tools. Het is een exploratie van technieken die buiten en naast de mentale sferen bestaan

Via beweging, oefeningen in de natuur, artistieke en lichaamsexpressie, aangepaste rituelen, 'active imagination' zoals Jung het uitdrukte, de magie van de Adem verkennen we de Onderwereld en het Collectief Veld, het onderbewuste en al de schatten die erin verborgen zijn.

We experimenteren nuttige transformatietools om :

  • Beperkende gewoontes en verslavingen te overstijgen
  • Beslissingen te nemen en aan ons levensproject te werken
  • Ons energiepeil en motivatie te verhogen
  • Een krachtige verbinding met onszelf te herstellen
  • De 'moetens' voorbij te gaan en de 'willens' te kiezen
  • Je plaats in te nemen, je tonen en gezien worden
  • Onze terugkomende patronen aan te passen in onze privé en professionele relaties.

Om dit te doen, gaan we een map verkennen van al die personages, die Archetypes die ons leven bewuist en onbewust beïnvloeden, met hun specifieke structuur, hun krachten en schaduwzijde..... en we geven een plaats aan die verborgen delen met al hun geschenken om als 'volledig' mens te kunnen leven.

We combineren verschillende tools en werken met het concept van 'soul retrieval' en onze gefragmenteerde persoonlijkheid. We bouwen een brug met een oeroude chamanistische methode uit vele tradities en de moderne quantumpsychologie. We ontdekken de principes van 'journeying', spelen met de verbeelding, de intuitie en verlaten voor een tijdje de wereld van het intellect, de logica voor deze dans in het diepste van onszelf en in het collectief Veld.

Deze tweetalige workshop, gefaciliteerd door Daniëlle De Wilde, heeft plaats aan zee, te Wenduine en is voor allen die open staan voor het Mysterie en de Schoonheid van dit bestaan.

De workshop is eveneens een introductie tot breathworktechnieken als aanloop tot Global Inspiration Conference www.gic2012.com, een niet-commercieel event dat in de zomer van 2012 in België Oostduinkerke plaats heeft. De BAO Group is een van de sponsors ervan via ons vrijwilligers activiteiten in de International Breathwork Foundation www.ibfnetwork.com.

  • Waar: op 3 min van de zee.
  • Wanneer: weldra nieuwe data.
  • Residentieel verblijf mogelijkheid om ter plaatse te logeren, in alle soberheid en eenvoud

 

Bijdrage in de kosten : € 222,00 voor de 3 dagen (btw niet inbegrepen)

Indien je in eer en geweten ervaart dat je aanwezigheid een must is, en als je het financieel niet makkelijk hebt, laat het geen rem zijn. Je hebt heel waarschijnlijk veel talenten om bij te dragen op jouw manier in alle waardigheid, om van dit collectief event een succes te maken. Laat ons samen creatief zijn en contacteer ons.

Meer info : contacteer d.dewilde@baogroup.be of telefonisch op 0495660700

 

 

 
Onze Newsletters
BAO-ZOOM (Blog)
BAO ON FB
27 oktober. '12
07 februari '13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place Van Meyelplein 16 --- Brussel 1040 Bruxelles --- T +32 (0)2 732 48 44 --- F +32 (0)2 732 94 92 --- info@baogroup.be
C.V.B.A. ART AND GO S.C.R.L. Place Van Meyelplein, 16 - 1040 Bruxelles - Fax : 32-2-732.94.92
N° d'entr. : 0465.828.741 - RPM : Bruxelles - N° TVA: BE-465.828.741
Banque : ING - Compte : 340-1807328-62 - IBAN : BE51 3401 8073 2862 - BIC : BBRUBEBB