Testimonials

Tonia Gaggini - HRM Sodexo NV : (uit HR Tribune - jan. 2010)

... "Opleiding is er niet alleen voor het goed gevoel van de medewerker uiteraard, maar ook om een betere dienstverlening (en omzet) te verzekeren." Omdat die dienstverlening sterk gestuurd wordt door de Leidinggevenden organiseerde Tonia Gaggini de Management Academy, met een opleidingstraject van zes maal twee dagen, dat vooral gericht is op manager-attitude. Het zijn namelijk de 145 leidinggevenden die de verandering in de organisatie naar 1015 moeten begeleiden.

De BAO-Group, die het opleidingstraject begeleidde, zorgde voor een mooie opbouw doorheen de opeenvolgende sessies. Hierbij werd tijdens een eerste tweedaagse van de basisprincipes van coaching vertrokken, daarna ging het over een betere zelfkennis en begrip voor anderen, naar echte coaching technieken in functie van individuen, team en bedrijf. Lees verder : Artikel HR Tribune van januari 2010

Contact: TONIA.GAGGINI@sodexo-be.com


“Over de laatste jaren heeft Pfizer op een vruchtbare manier samengewerkt met de coachingschool van B@O en van verschillende diensten gebruik gemaakt:

1. individuele coaching van een aantal medewerkers die hun people management wilden verbeteren op bepaalde punten of waarvan een bepaald ontwikkelingspunt de verdere carrière in de weg stond
2. team coaching om de leden van nieuw gevormde teams sneller op elkaar af te stemmen of om de werking van bestaande teams te verbeteren
3. opleiding als coach: verbeteren van de people management skills van onze people managers in het algemeen, zodat zij zelf hun eigen teams beter leerden coachen. Dit laatste was een specifiek programma uitgewerkt voor de noden van het bedrijf. Onze samenwerking is steeds constructief en aangenaam verlopen. Een aanrader…!”

Eva Lauwers

HR Director Pfizer WPO Belgium - Eva.Lauwers@pfizer.com


“Wat BAO onderscheidt van vele andere coaching opleidingen is het uitgangspunt “interactie” tussen coach en coachee. Veel meer dan het aanleren van technieken helpt deze cursus in het veel beter begrijpen van het waarom en het hoe van bepaalde situaties. Dit betekent ook dat het uitdagende juist is om te begrijpen hoe de coach zijn gevoelens, overtuigingen en emoties beïnvloed worden door deze van de coachee en omgekeerd. Dit dieper leren begrijpen van de coachee zijn reacties, zijn leefwereld, voordat de coach kan verder gaan in zijn begeleiding, maakt deze cursus tot een zeer interessant leerproces voor elke people manager ongeacht de jaren ervaring.

Iedereen kan vanuit zijn ervaring toch nog zeer veel bijleren omdat we van nature meer de neiging hebben te onderwijzen dan te verstaan. Een tweede hieraan gekoppeld voordeel is volgens mij dat iedereen toch een stuk buiten zijn comfortzone komt waardoor er een homogeen groepsgevoel heerst. Dit heeft dan weer een positief effect op de groep als geheel.

Deze beide elementen maken dan ook dat er een algemeen gevoel van “bijleren” ontstaat waardoor het enthousiasme sessie per sessie groeit.”

Jan Van Tendeloo

Business Manager North - Pfizer WPO Belgium Jan.VanTendeloo@pfizer.com


Het coachingtraject was rijk aan ervaringen, tools en emoties. Het heeft me de basis gegeven om niet enkel als coach te “werken” maar ook een coach te “zijn”. De start van een nieuw avontuur want het is maar een begin van veel meer... Onontbeerlijk voor iedereen die als coach aan de slag wil.

Heidi Brepoels, zelfstandig trainer/coach Switches - heidi.brepoels@switches.be


B@OGroup heeft me geholpen mijn eigen competenties te optimaliseren en nieuwe uitdagingen aan te gaan; met een eigen coachingbusiness als resultaat. De interactie met de trainers en de deelnemers onderling zorgt voor een unieke ervaring. De geziene coachingtools hebben dan ook nog steeds een belangrijke impact op me. Het laat me niet los.

Tom Hallez, Trainer en Coach - YourCoach - tomhallez@hotmail.com


“De verscheidenheid in de aanpak, waarbij zowel werd ingespeeld op de dimensie geest, lichaam en emotie. Korte praktische oefeningen met theoretische kadering van de ervaringen”.

Hubert Desiron Human Resources Manager IRIS Group


Beste seminarie genoten (met de nadruk op genieten), Beter laat dan nooit...dit bedankingswoordje aan jullie allen, voor jullie persoonlijke inbreng, waardoor deze workshop uitgegroeid is tot een unieke ervaring! Met uiteraard een dikke pluim voor Pierre en zijn team!

Met vriendelijke groeten,

Koenraad Decock Vice-President Account Executive Fortis Insurance Belgium


“As a colleague and coachee of Danielle, I'd like to share my deepest respect and appreciation I have for her with all future training groups and coachees. I don't think I know anyone in the field of business coaching and training, who knows how to embrace effectiveness, passion and being able to touch people, as she does. I'd trust her to be my guide to the darkest woods.”

Luc Limère, senior trainer, coach & consultant Linkpower http://klu.be/Linkpower


De cursus „Leadership“ was echt geweldig. Ik heb er veel van geleerd en probeer het nu in de praktijk om te zetten. Door de vele oefeningen, de relaxte sfeer, een geweldige „Trainer“ en een super groep was deze cursus een van de beste cursussen ooit!! Ik kijk al uit naar de volgende cursus!

Tot gauw,

Madelene Fasol

Manager Corporate Travel Services CARGOLUX AIRLINES INTERNATIONAL S.A Luxembourg Airport

L-2990 Luxembourg Tel.: +352 4211- 3604 Fax: +352 4211- 3541 Sita: LUXSVCVE-mail: mfasol@cargolux.com Web-site: www.cargolux.com


Nogmaals dank voor de leerrijke opleiding! Ik vind het tof hoe je je eigen positieve energie op andere mensen kan overdragen. Op die manier gaat men al eens vaker stilstaan bij sommige zaken want de dag van vandaag vinden we alles al heel vaak "gewoontjes".... Een goede en duidelijke communicatie is inderdaad heel erg belangrijk in alle opzichten!

Nog veel succes! groetjes,

Lynn Vandecasteele

Furness Logistics Ghent nv Kennedy Industriepark - Eddastraat 21 9042 Gent Phone : (+32) 9 261.15.213


Hartelijk dank voor het schitterende seminarie in Lichtaart.
Vorige week zaten we tijdens een presentatie met alle collega's nog eens samen en tijdens de drink die daarop volgde werd uitvoerig over onze 2-daagse verteld. Al zij die hadden deelgenomen waren vol lof en enthousiasme over deze gebeurtenis, al de anderen vol hoop en verwachting om in de nabije toekomst ook aan zulk een seminarie te mogen deelnemen.

 

Met vriendelijke groeten,

Guy Bruyns Sales Manager Aviapartner
Tel.: + 32 2 723 09 53 - Fax: + 32 2 723 07 29 - Mobile: + 32 479 97 79 92

Zaventem


Ik heb de gelegenheid gehad om met verscheidene Belgische en Franse collega’s een training te volgen die werd gegeven door mevrouw Daniëlle De Wilde. Intern wordt deze training de “New Selling Methodology” genoemd. Deze training vond in verschillende fasen plaats in de maanden november 2001, december ‘01, en januari 2002. Vermits deze methodology een belangrijke ommekeer betekent voor de toekomstige strategie van ons bedrijf, is het belangrijk dat het management perfect in lijn ligt met de economische veranderingen waarmee het wordt geconfronteerd.

Kort samengevat heeft deze training twee hoofddoelstellingen : 1) beter onze klanten en hun behoeften leren kennen 2) zichzelf beter leren kennen teneinde in staat te zijn te functioneren in perfecte harmonie. Unaniem werd deze training als zeer geslaagd ervaren zowel op het persoonlijk als op het economisch vlak.

Daniëlle heeft hierin uitstekend werk verricht. Zij beheerst perfect haar domein, en zij slaagde erin belangrijke vragen betreffende de toekomst te beantwoorden. Het management-team werkt sindsdien met zijn verkopers samen om deze methodology in praktijk te brengen, met resultaten die uiterst bemoedigend zijn. Ons zakencijfer kent opnieuw een sterke groei, hetgeen bewijst dat de training van Daniëlle De Wilde haar vruchten afwerpt.

In naam van het hele team wil ik hierbij Daniëlle danken voor het uitstekende werk dat zij gedurende de training heeft volbracht. In de toekomst zal ik zeker op haar beroep doen voor het professioneel uitdiepen van andere onderwerpen.


Vriendelijke groeten,

Gilbert Van Ruyskensvelde
General Manager, KENTGilbert Van Ruyskensvelde vanruyskensveldeg@premierfarnell.com

Op het einde van je 2-daagse workshop over Communicatie en Somatische Intelligentie vroeg je de deelnemers de 2 dagen in één woord te beschrijven. Voor mij was en is dat "leren".
En ik heb veel geleerd, geloof me. Het blijft me verbazen hoe jij ogenschijnlijk onbelangrijke voorvallen aanwendt om je deelnemers meteen te boeien en ze mee te nemen op je tocht;
hoe je op een ongelofelijk enthousiaste manier de theorie overbrengt en onmiddellijk in toepassing brengt op de/onze realiteit;
hoe je er in slaagt om elkeen in je publiek persoonlijk te (blijven) betrekkken: op een benijdenswaardige manier weet je je precies te herinneren wat iemand reeds eerder tijdens de workshop aangaf. Door terug te komen op die emotie, angst,... krijg je als deelnemer het gevoel dat je "er mag zijn" - en dat doet deugd...


Daniëlle,ik ben dankbaar voor alles wat ik al van jou heb mogen leren en dat ik ongetwijfeld nog zal leren...


Je hebt voor onze ICT-afdeling in 2001 een aantal voortreffelijke teambuildingssessies neergezet. In die periode waren wij druk bezig met het samenvoegen van drie ICT-afdelingen na een fusie van de moederbedrijven. De team2daagsen hebben de samenwerking tussen de verschillende bloedgroepen flink verbetert en daarmee de samenvoeging vereenvoudigd. Kenmerken van de dagen waren: veiligheid, openheid, dynamiek, fun, ontspanning, energie. Via korte en heldere theoriën gevolgd door duidelijke testjes en oefeningen hebben we veel over elkaar en onszelf geleerd.

Ik heb het ervaren als één van de beste trainingen uit mijn carrière.

Nogmaals onze dank en veel succes met je verfrissende aanpak.

Gerd Tjerkstra
Directeur Group ICT
Delta Lloyd NV Amsterdam

Gerd Tjerkstra, Directeur Group ICT Delta Lloyd NV Gerd_Tjerkstra@deltalloyd.nl


Ik heb weerom genoten van de voorbije workshop " NLP en communicatie ".
In '99 wou ik meer inzicht krijgen in NLP. Joannes Thuy adviseerde mij enkele workshops te volgen bij Daniëlle De Wilde. Ik heb mij dat nog geen seconde beklaagd. De voorbije jaren heb ik regelmatig deze workshops rond NLP gevolgd. Telkens bracht je een andere benadering van NLP. Elke keer is je programma boeiend en verrijkend. Nu had je dit bijkomend accent gelegd " het bewegen binnen NLP ". Schitterend is niet overdreven. Door je workshops is de kwaliteit van mijn leven verbeterd.
Telkens is het een ontmoetingsplaats voor aangename en " unieke " mensen.
Ik vind het een aanrader voor ieder mens en ieder bedrijf, waarbij voortdurend moet worden omgegaan met veranderingen. Je bent gewoon enorm goed. Nog veel succes.

Gerald Stoop
Postmeester Antwerpen 14 (Diamant)
Tel. 03 22 90 382
antwerpen14@post.be

Gerald Stoop, postmeester Antwerpen 14 (Diamant) gerald.stoop@skynet.be


Verwondert het jou wanneer ik je vertel dat de workshop die ik onlangs bij je volgde mij weer wat zuurstof en energie heeft gegeven? Uiteraard is NLP boeiend en nadat je een cursus of training hebt gevolgd krijg je pas goed de smaak te pakken. Maar wat het vooral zo aantrekkelijk maakt is jouw sprankelende persoonlijkheid. Je bent er in geslaagd om mensen met uiteenlopende beroepen, interesses, vaardigheden, persoonlijkheden samen te brengen en de vonk te laten 'overspringen'. Springen of wippen, what's in a name, het was tof, dynamisch, vernieuwend, net zoals je website trouwens...

Edith Moeyersons emoeyers@hotmail.com

Het volgen van de workshop "Emotionele Intelligentie"was voor mij een openbaring naar het onderwerp toe en een bijzondere beleving naar de manier waarop Daniëlle De Wilde dit behandelde. In mijn 35 jaar in de industrie heb ik nooit een workshop meegemaakt van dezelfde uitzonderlijke kwaliteit.
Met eenvoudige situaties,uit het dagelijks leven,begeleidde Daniëlle ons naar de diepte van deze complexe en gevoelige materie.In een ontspannen sfeer creëerde zij een soepele interactie tussen haarzelf en de deelnemers.Van het begin tot het einde heb ik met volle overgave en concentratie deelgenomen aan de oefeningen ,discussies en een eigen bewustwording van emoties.
Ik ben overtuigd dat deze workshop een "must" is in een management opleiding en veel dieper peilt naar wat in de mens omgaat dan de meeste management seminaries,waar de mens te veel als een productiemachine wordt benaderd.


Deze workshop was een revelatie op zich en een gebeuren ,dat niet meer uit mijn dagelijkse handelingen is weg te denken.

Dank u, Daniëlle

Liers Pierre
Productivity & Quality mngr Alcatel

LIERS Pierre pierre.liers@bsf.alcatel.fr


Graag wil ik jou, ook in naam van de collega's, nog eens hartelijk danken
voor de schitterende tweedaagse die je ons in Opitter bezorgde.

De laatste drie dagen lopen alle deelnemers hier op school rond in een
euforie van positiviteit en goed gevoel, zowel individueel als naar de groep
toe. Het is zelfs zo doordringend dat reeds andere collega's voorzichtig
gewagen van het ook eens te willen meemaken.

Ik wilde jou dit laten weten om te bevestigen dat je onze doelstelling
ruimschoots gerealiseerd hebt (en ook een beetje als feedback naar jou
toe!).

Nogmaals dank voor de positieve kracht waarmee je ons bezield hebt en
hopelijk tot ziens!


Nicole De Smet
Nicole De Smet nds.svv@svvhi.be

Wij hebben het genoegen gehad om een 24-uurs trainingssessie te mogen bijwonen (en beleven!) onder de bezielende leiding van Daniëlle de Wilde.
Daniëlle is een uitermate sociaal, meevoelend en warm mens die de fantastische eigenschap heeft om met allerlei verschillende mensen meteen een band te scheppen. Hiermee ontstaat er een zeer ontspannen en open sfeer waardoor de groep vanaf het eerste moment ‘goed in zijn vel’ zit.
Daarnaast was de training informatief en zeer leerzaam en gaf het handvaten mee voor het reilen en zeilen in het dagelijkse (werk)leven.

Wie op zoek is naar een goede (bedrijfs)training met een wat andere invalshoek, is zeker aan het juiste adres bij Daniëlle de Wilde!Ellen van Dijk
Namens Secretaresses Group ICT
Delta Lloyd AmsterdamEllen van Dijk
ellen_van_dijk@deltalloyd.nl


Op 29/10 volgde ik bij Logos jouw cursus “betere communicatie – betere klanten” die ik ongelooflijk tof en interessant vond. Ik kan dagelijks die nieuwe dingen uitproberen en ook zien dat het werkt!
Ik hoop snel meer info van jou te krijgen!Met vriendelijke groeten,
An Van de Wal


Management Support
Maxx Logistics
Rietschoorvelden 20
2170 Merksem
BELGIUM
Tel: +32 3 640 92 56
Fax: +32 3 640 93 60
An Van de Wal an.vandewal@ritel.be
homepage: http://www.maxx.be/

 

Meer info: Daniëlle De Wilde d.dewilde@baogroup.be +32 (0)495 660700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place Van Meyelplein 16 --- Brussel 1040 Bruxelles --- T +32 (0)2 732 48 44 --- F +32 (0)2 732 94 92 --- info@baogroup.be