Het Team BAO-Group Learning & Coaching  
Coaching, Mentoring & Persoonlijke ontwikkeling
DE BAOGROUP IN DETAIL
.

DaniŽlle De Wilde - Mede-oprichtster van BAO Group Learning & Development en het Elan Vital Mentoring & Coaching Institute. DaniŽlle heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen binnen organisaties via het coachen van de kaderleden, verantwoordelijken en teams.

Ze is vooral actief in de bedrijfswereld en hanteert een holistische benadering die zich doelbewust onderscheidt van een traditionele aanpak. Ze heeft haar pedagogische vorming vervolledigd met oa een Master NLP Trainer en heeft zich gespecialiseerd in (self) leadership, coaching en mentoring zowel als

in teamcoaching en supervisie. Als mentor coach begeleidt ze supervisiesessies voor coaches die up-to-date willen blijven en verder willen gaan in hun professionele accreditatie.

Ze is getraind in transpersonal coaching en gebruikt een gevarieerd toolbox om diepgaand werk te verrichten en de medewerkers tot hun hoogst potentieel te doen gaan. Haar interventies zijn praktisch en systemisch met een gezonde dosering actie, emotie & reflectie. Hands, heart, head. Ze faciliteert in Nederlands, Frans en Engels.

Past Vice-presidente ICF/Belgium, Daniëlle blijft zich inzetten voor de professionalisering van het beroep van coach.

Contact: d.dewilde@baogroup.be - Tel 0495 66 07 00

 

Pierre Lucas - Gedurende meer dan 20 jaar heeft Pierre diverse functies waargenomen zowel in management als directie binnen de financiŽle sector. Gedurende deze periode heeft hij een stevige ervaring kunnen opbouwen inzake leadership en verkoop in de wereld van multinationals.

Als beheerder van ondernemingen heeft hij zich verdiept in verschillende technieken inzake persoonlijk groei zoals Neuro Linguistisch Programmeren, transactionele analyse en coaching/mentoring.

Geboeid door het taoÔsme heeft Pierre een eigen benadering van het beroep van corporate coach.

Hij is gecertificeerde ICF coach, past president van de ICF-Belgium board en mede-oprichter van BAO Group Learning and Developement. Hij is eveneens lid geweest van het pedagogisch comitť van de school voor coaching BAO/Coachingways. Met zijn team professionals doet hij pragmatische en creatieve interventies om de medewerkers te brengen tot meer performantie en alignment. Hij zorgt oa voor de commerciŽle contacten en is mede-oprichter van het Elan Vital Institute for mentoring and coaching, die de brug vormt tussen de bedrijfswereld en professionele coaching. Hij is gepassioneerd door het onderwijs en de oprichter van de stichting "Bouche ŗ Oreille" vzw waarvan de missie is de essentiŽle coachingstools in oa de onderwijswereld te integreren. Hij faciliteert in Nederlands, Frans en Engels.

Contact: p.lucas@baogroup.be

 

Catherine Baele - Catherine heeft een licentie in economische wetenschappen, zij begon haar loopbaan als auditor en nadien werkte ze voor de sector van de NGO (Rode Kruis) waar ze 15 jaar als financiŽle en HR director fungeerde. Opleidingen in 'non-violent communication' waren voor haar de trigger om zich naar coaching te heroriŽnteren, als logisch gevolg voor haar verdere loopbaan.

Ze begeleidt mensen individueel en in groep in bedrijven en de non-profit sector.

 

Contact: c.baele@baogroup.be

 

 

Fabienne Doyen - Na een loopbaan in de informaticasector, waar zij van system engineer, manager, en

tenslotte tot HR Director geëvolueerd is, heeft Fabienne beslist om zich uitsluitend toe te spitsen op het ontwikkelen van het menselijk potentieel, zowel via coachingsessies (individueel en in team) als via opleidingen.

Ze combineert 10 jaar managementervaring met de luister- en begeleidingcapaciteiten van een professionele coach. PCC gecertificeerd. Past secretaris ICFB.

Contact: f.doyen@baogroup.be

Gaëtan Vandamme - "Als ik iemand wil begeleiden naar een precies objectief, ont-moet ik die persoon best precies waar hij is, precies daar". Vanuit die filosofie begeleidt Gaëtan teams en individus naar meer 'wel zijn' en 'wel doen'.

Hij kan beogen op 18 jaar ervaring als directeur in de social profit sector en op opleidingen in persoonlijke ontwikkeling (NLP, Transactionele Analyse, Coaching)

Gaëtan is gecertificeerde ICF coach. (International Coaching Federation)

Contact: g.vandamme@baogroup.be

 

Vanessa Heytens - Vanessa werkt sinds 2004 als coach, trainer & facilitator met focus op de ontwikkelingsgerichte benadering.

Haar interventies kenmerken zich door een interactieve aanpak. Doorheen deze interventies krijgt men meer inzicht in het eigen functioneren. De nadruk wordt gelegd op de eigen kracht: het eigen persoonlijk leiderschap als katalysator.

Vanessa is altijd werkzaam geweest in de bedrijfswereld. Ze zette haar eerste professionele stappen in de preventiewereld omtrent de themaís stress en communicatie. De themaís: communicatie, leiderschap en teamdynamieken zijn een rode draad in haar loopbaan.

Ze heeft haar opleiding in bedrijfscommunicatie aangevuld met een Master in NLP, systemisch werk en corporate coaching. Zij is eveneens gecertificeerd in Metaprofielanalyse (MPA) en ICF - PCC gecertificeerd.

Zij is gepassioneerd door de oosterse filosofie en evolutionair leiderschap.

Contact: v.heytens@baogroup.be

 

Alexander Van Craeyvelt- Onze partner loopbaanbegeleiding.

Afgestudeerd aan de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen en na vijf jaar ervaring in de rekruterings- en vormingssector coacht Alexander studenten, werknemers en mensen in transitie om hun vol potentieel te bereiken.

Als arbeidsconsulent adviseert hij organisaties bij hun rekruteringstrategie. Via coaching bevordert Alexander een fysisch en psychologisch, gezonde omgeving om te werken en te leven.

Alexander is door de overheid gecertificeerd arbeidsconsulent. Alexander coacht in het Nederlands, Frans en Engels.

Contact: alexander.vc@icloud.com

 

 

 

 

Place Van Meyelplein 16 --- Brussel 1040 Bruxelles --- T +32 (0)2 732 48 44 --- F +32 (0)2 732 94 92 --- info@baogroup.be
C.V.B.A. ART AND GO S.C.R.L. Place Van Meyelplein, 16 - 1040 Bruxelles - Fax : 32-2-732.94.92
Nį d'entr. : 0465.828.741 - RPM : Bruxelles - Nį TVA: BE-465.828.741
Banque : ING - Compte : 340-1807328-62 - IBAN : BE51 3401 8073 2862 - BIC : BBRUBEBB